Tisztelt látogató!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam Rácz Krisztián vagyok a Mér-Szoft Kft ügyvezetője. Jómagam lassan két évtizede foglalkozom mérlegek mérlegrendszerek fejlesztésével kivitelezésével. Fontosnak tartom, hogy minőségi termékeket szállítsunk partnereink számára. Úgy tűnik ez a filozófia meghozza gyümölcsét, hiszen folyamatosan tudunk fejlődni köszönhető a sok megrendelésnek és a visszatérő ügyfeleknek. Egyre több ügyfelünk és viszonteladó partnerünk van az országban és most már a határon túl is, és ez a létszám egyre bővül. A termékkínálatunk folyamatosan bővítjük, és büszkék vagyunk arra hogy az ügyfeleink rendkívül rövid határidővel tudjuk kiszolgálni.

A cég 2011-ben (a korábban alapított egyéni vállalkozás utódjaként) lett bejegyeztetve. Még ebben az évben Microsoft hivatalos partner lett cégünk. Ennek köszönhetően azóta is a legmodernebb fejlesztőeszközökkel készülnek szoftvereink, hiszen ennek köszönhetően az elsők között kapjuk meg az új fejlesztésű eszközöket.

A cég életében a 2013-as év meghatározó volt, ugyanis ISO9001:2008 minőségbiztosítási szabványt vezettünk be, és sikeres auditon esett át cégünk. Az auditot az SGS Magyarország végezte. Ugyanebben az évben saját mérlegcsaládot alkottunk, melyre meg is kaptuk a típusvizsgálati tanúsítványt a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hatóságtól.

Az egyik fő beszállítónk már évek óta Európa egyik legnagyobb mérleggyártó cége az olasz Dini Argeo srl, a teljes termékkínálatuk megtalálható cégünknél. Folyamatos a kapcsolat a két cég között, így napra készek vagyunk a termék kínálatból, és a termék támogatás terén.

Mivel termékkínálatunk folyamatosan bővül, próbáljuk naprakészen tartani honlapunkat. Amennyiben valamely információt nem talál honlapunkon, kérem lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken.

Mér-Szoft Kft
6800, Hódmezővásárhely
Botond u. 10.
Tel: +36705398342+36705398342
Fax.: +3662645252
email: merszoft@merszoft.hu